Sxe 10.2 İndir , Sxe 10.2 WallHack İndir , Cs 1.6 & 1.5 Sxe 10.2 Wall Hack Download - CS TR
<<<<<<<<<<<<< CS TR >>>>>>>>>>>>>>>>>

Linkleri görebilmek & kisaca forumdan daha yararli bir şekilde yararlanmak için üye olunuz

<<<<<<<<<<<<< CS TR >>>>>>>>>>>>>>>>>

Sxe 10.2 İndir , Sxe 10.2 WallHack İndir , Cs 1.6 & 1.5 Sxe 10.2 Wall Hack Download - CS TR

Sxe 10.2 CS 1.5 & 1.6 Wall Hack Sxe Hack , Sxe Hileleri ,Sxe 10.2 Hileleri , Full - Torrent Oyunlar,Tüm Oyunlar , Visual Basic Dersleri,
 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Programda Tarih ve Saat Gösterme

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
fRkn*
♥ CS -TR Kurucusu♥
♥ CS -TR Kurucusu♥
avatar

Mesaj Sayısı : 345
Rep Puanı : 1103
Kayıt tarihi : 23/07/10
Nerden : İzmir

MesajKonu: Programda Tarih ve Saat Gösterme   Ptsi Tem. 26, 2010 1:17 am

'Yaptığınız programa saat ve tarih
eklemek için ;

'Öncelikle bir adet label nesnesi ve bir adet timer ekleyin. Timer
nesnesinin interval özelliğini 1000 yapın.
'Timer1 i çift tıklatınca açılan kod sayfasına label1.caption=time
diyin. Label üzerinde saat çalışacaktır.
'Tarih için ise label1.caption=date demelisiniz.

Private Sub Timer1_Timer()
Label1.Caption = Date
Label2.Caption = Time
End Sub
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://csturkey.forumpro.org
 
Programda Tarih ve Saat Gösterme
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tr De Ki GiBi Lvl Leri Görme Squitv1

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sxe 10.2 İndir , Sxe 10.2 WallHack İndir , Cs 1.6 & 1.5 Sxe 10.2 Wall Hack Download - CS TR  :: Visual Basic :: Visual Basic Anlatimli Hazır Kodlar-
Buraya geçin: